NaslovnicaVijestiLloris: Tottenham je daleko od europske elite

Lloris: Tottenham je daleko od europske elite

Kapiten Tottenham Hotspura Hugo Lloris tvrdi da je njegov tim daleko od europske elite nakon pretrpljenog poraza protiv Borussije Dortmund.

lloris

Tim Mauricija Pochettina igra sjajno ove sezone u Premier ligi, te su još uvijek u igri za prvu titulu nakon davne 1961. godine.

Međutim, blizu su ispadanja iz Europa lige nakon što su deklasirani od bundesligaša rezultatom 3-0 u prvoj utakmici osmine finala Europa lige.

“Nakon utakmice poput ove osjećate se vrlo udaljeno od najboljim momčadi u Europi. Osjećamo žaljenje jer su to utakmice koje želimo igrati i moramo biti spremni.”

“U ovom trenutku, protiv takve momčadi, trebali smo ponuditi više. Želim igrati više utakmica poput ovih, tako da nam je potrebno da igramo u Ligi prvaka. Nakon što smo izvukli Borussiju, reakcija je bila ‘u redu, super’, jer je to utakmica na nivou onih u Ligi prvaka i znali smo da će biti jako zanimljivo igrati protiv njih, kako bismo naučili nešto za sljedeću sezonu.”

“Međutim, nakon utakmice kao da nismo ništa naučili. Jednostavno smo se ‘isključili’.”

Spursi narednu utakmicu igraju protiv posljednjeplasirane Aston Ville u nedjelju, a Lloris ne brine da li će se tim uspjeti oporaviti od ovog poraza.

“Nisam zabrinut za vikend. Znam da ćemo se vratiti. Bitno je za sve igrače koji su igrali u Dortmundu da se dobro oporave i da budu spremni za utakmicu u nedjelju, koja bi mogla biti i najvažnija ove sezone.”

“Poznajem kvalitete, vještine i mentalitet ovog tima. Utakmica protiv Dortmunda je samo jedna u nizu, ali liga je veoma važna. U dobroj smo poziciji i sve što trebamo je da nastavimo sa dobrom igrom.”

“Čak i prije utakmice protiv Dortmunda znali smo da je utakmica u nedjelju presudna, pogotovo nakon poraza od West Hama i remija protiv Arsenala. Moramo se vratiti na pobjedničke staze.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!