NaslovnicaVijestiLuka Modrić otkrio tko je najbolji trener sa kojim je imao priliku...

Luka Modrić otkrio tko je najbolji trener sa kojim je imao priliku raditi

“Carlo Ancelotti je najbolji trener sa kojim sam imao priliku raditi u Real Madridu”, izjavio je veznjak Real Madrida i hrvatski reprezentativac nakon pitanja novinara tko je najbolji trener s kojim je radio u u svojoj karijeri.

Carlo Ancelotti je najbolji trener

30-godišnjak je na Santiago Bernabeu stigao 2012. godine, a od tada su ga trenirali Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Rafael Benitez i Zinedine Zidane.

Upitan od strane medija tko je od njih imao najveći utjecaj na njega, Modrić je bez ikakvih dvojbi imenovao novog trenera Bayern Munchena kao najboljeg sa kojim je imao priliku raditi.

“Imao sam sjajan odnos sa sva četiri trenera koji su vodili Real Madrid otkako sam ovdje”, rekao je hrvatski reprezentativac za BBC, te nastavio: “Svi oni su mi pomogli da se poboljšam, ali Carlo Ancelotti je najbolji trener sa kojim sam imao priliku raditi u Real Madridu.”

Ancelottijev bivši pomoćnik Zinedine Zidane je preuzeo Real Madrid početkom ove godine, koji je od tada mnogo popravio formu, a Modrić je impresioniran onim što je do sada vidio.

“Mislim da svi znaju da je on jedan od najboljih igrača svih vremena. Mogu puno naučiti od njega. Za sada on radi jako dobar posao, siguran sam da će imati veliku trenersku karijeru.”

“On točno zna što želi. Ne priča puno, već kaže točno ono što očekuje od svakog igrača u klubu. Za sada smo svi jako zadovoljni njegovim pristupom i zamislima. Njegove trening metode su jako zanimljive i vrlo intenzivne. Ono što nam treba u ovom trenutku su dobri rezultati u predstojećim utakmicama, sa Zidaneom možemo osvojiti dosta titula.”

Modrić je pohvalio svog suigrača Cristiana Ronalda, a posebno je zadovoljan učinkom svog bivšeg suigrača iz Tottenhaa, Garetha Balea.

“Ono što je Ronaldo postigao je nevjerovatno, on je vrhunski timski kolega. Zbog onoga što je do sada učinio u karijeri, ljudi i dalje očekuju da igra na vrhunskom nivou u svakoj utakmici. On je jedan od najboljih igrača na svijetu, i jako smo sretni što ga imamo u klubu.”

“Moj odnos sa Garethom Baleom puno doprinosi obojici. Mi poznajemo jedan drugog iz vremena kad smo igral iza Tottenham. On je promijenio svoju poziciju nakon dolaska u klub i postao je mnogo opasniji u napadačkim zadacima. Također je mnogo jači i brži nego što je bio prije i sigurno je također jedan od najboljih na svijetu u ovom trenutku.”

Modrić je također progovorio i o svojoj budućnosti u klubu: “Od prvog dana sam se zaljubio u ovaj klub i u ovaj grad. Uživam u svakom trenutku ovdje. Što se tiče budućnosti, teško je reći. Imam još dvije i pol godine ugovora i volio bih ostati ovdje što je dulje moguće.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!