NaslovnicaVijestiManchester United je uvjeren da će im ovo tajno oružje pomoći da...

Manchester United je uvjeren da će im ovo tajno oružje pomoći da potpišu Gareth Bale-a

Manchester United je uvjeren da će im ovo tajno oružje pomoći da potpišu Gareth Bale-a. United je uvjeren u dovođenje zvijezde Reala ovog mjeseca, pišu izvještaji iz Engleske. Daily Mail je rekao da će Crveni đavoli ponuditi oko 75 miliona funti za Velšanina koji je nesretan u Španiji.

Manchester United je uvjeren da će im ovo tajno oružje pomoći da potpišu

Louis van Gaal će pokušati iskoristiti nemir u Real Madridu da privuče bivšeg igrača Spursa natrag u Premiership.

Bale je potresen nakon otkaza koji je dobio Rafa Benitez i sada ozbiljno razmišlja o svojoj budućnosti.

Novi trener Zinedine Zidane je priznao da je Bale bio nesretan jučer.

“Gareth je razočaran zbog otpuštanja Rafe, zato što je to bio važan trener za njega, ali ja ću ga tretirati na isti način kao što je to radio i Rafa”, rekao je Zidane.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Manchester City i Chelsea su također u mogućnosti da priušte sebi Gareth Bale-a, koji je izrazio želju da se vrati u Englesku, ali United misli da imaju jednog aduta u rukavu, a to bi bio Ryan Giggs.

Legendarni igrač Manchester Uniteda je Bale-ov heroj i Van Gaal misli da bi to moglo biti od vitalnog značaja da se Bale namami na Old Trafford.

Sa Giggsom na pravom mjestu i na korak od pozicije na kojoj se nalazi Louis van Gaal kojem se trese stolica, 26-godišnjak bi mogao biti na korak od prelaska u Crvene đavole, da bi mogao igrati pod vodstvom svog heroja od kraja karijere.

Ali, ostaje nam da vidimo šta će se desiti do kraja ovog mjeseca.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!