NaslovnicaVijestiManchester United planira poslati nevjerovatnu ponudu od 87 miliona eura za zvijezdu...

Manchester United planira poslati nevjerovatnu ponudu od 87 miliona eura za zvijezdu Chelseaja

Manchester United planira poslati nevjerovatnu ponudu od 87 miliona eura za zvijezdu Chelseaja, Eden Hazarda. United će se okrenuti dovođenju nezadovoljnog Hazarda nakon što je izjavio da će napustiti Chelsea na kraju sezone.

Manchester United planira poslati nevjerovatnu ponudu od 87 miliona eura

Sada su čelnici sa Old Trafforda spremni da se bore sa PSG-om, Bayernom i Real Madridom za belgijskog reprezentativca i ukoliko bi se transfer ostvario bi bih jedan od najvećih u ljeto ove godine.

Hazard proživljava mizernu sezonu na Stamford Bridge-u, a izvještaji iz Engleske govore da je on već donio svoju odluku da napusti šampiona Premiershipa u ljeto.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Izvor iz Uniteda je rekao: “Klub mora biti realan i shvatiti da je dovođenje Garetha Bale-a ili Cristiana Ronalda još uvijek samo jedan veliki san, što znači da moraju ciljati na malo realniji transfer.”

“Eden Hazard je svakako jedan od onih top igrača koji bi zablistali u Unitedu i on je igrač koji bi mnogo pomogao klubu sa Old Trafforda.”

Nagađanja su da bi vlasnici Uniteda ponudili Edenu 250.000 funti nedeljno i tako pokušali da ga privuku na Old Trafford.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!