NaslovnicaVijestiManchester United sprema ponudu za defanzivca Real Madrida

Manchester United sprema ponudu za defanzivca Real Madrida

Manchester United je navodno spreman ponuditi 25 miliona funti za defanzivca Real Madrida Raphaela Varanea.

Manchester United sprema ponudu za defanzivca

Iako su mu 23 godine, Varane već ima reputaciju jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji trenutno. Međutim, engleski mediji navode da Francuz nije sretan u klubu, koji bi mogao napustiti klub ovog ljeta nakon što ove sezone nije dobijao željenu minutažu.

Pepe je u većini utakmica bio prva opcija zajedno sa Sergiom Ramosom u srcu obrane Madriđana, a Varane je nezadovoljan tretmanom u kraljevskom klubu.

Kako navodi Daily Mirror, United je spreman iskoristiti njegovu situaciju i poslati ponudu od 25 miliona funti za najmlađeg kapitena reprezentacije svih vremena.

Očekuje se da će mladi Francuz biti jedna od vodećih zvijezda predstojećeg Europskog prvenstva, koje se održava u njegovoj domovini, a nakon ovog takmičenja Manchester United će krenuti u lov na mladog defanzivca.

The Mirrors navodi da su “Crveni vragovi” bili zainteresovani za Varanea prije pet godina, ali ga ipak nisu odlučili dovesti jer su imali Phila Jonesa.

Čak i ove sezone, iako nije igrao dovoljno, Varane je jedan od najboljih defanzivaca Real Madrida. U španjolskoj La Ligi ove sezone ima tačnost dodavanja od čak 88%, a ukupno je odigrao 33 zvanične utakmice.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!