NaslovnicaVijestiManchester Unitedov trio, Fellaini, Jones i Valencia se vraćaju nakon povreda

Manchester Unitedov trio, Fellaini, Jones i Valencia se vraćaju nakon povreda

Manchester Unitedov trio, Fellaini, Jones i Valencia se vraćaju nakon povreda. Menadžer Crvenih đavola je sretan da vidi neke od njegovih igrača da se vraćaju poslije ozljeda, i ako je najvjerovatnije da će oni nastupiti za U21 za vikend.

Manchester Unitedov trio

Manchester Unitedov trio Marouane Fellaini, Phil Jones i Antonio Valencia su se vratili u konkurenciju za prvi tim, potvrdio je menadžer Louis van Gaal.

Holanđanin ne želi da rizikuje sa bilo kojim od ova tri igrača za nedeljno putovanje u West Brom i prvo će ih pustiti da igraju za U21 ekipu.

Ali United ih ima zdrave ukoliko im budu potrebni, a Van Gaal je za MUTV rekao: “Fellaini, Valencia i Jones se vraćaju.”

“Obično oni ne mogu igrati utakmicu zbog toga što je ritam igre mnogo veći. Dakle, moramo trenirati više i pustiti ih da malo igraju u drugom timu.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Možda zato što sam prisiljeni zbog okolnosti i zbog rizika, kao što sam učinio sa Marcos Rojom, ali kada nisam primoran onda to neću uraditi.”

Van Gaal je također otkrio da će Keane i Ashley Young uskoro biti na terenu i da dobro napreduju nakon povrede prepona.

“Keane je imao fantastičnu operaciju, baš kao i Ashley Young, to su bile manje više iste operacije.”

“On se vraća u utorak, a ja sam u nadi da će se vratiti brzo kao i Ashley Young, koji se vraća ovog mjeseca.”

“Schweinsteiger se vraća ovog mjeseca također. Mnogi igrači se vraćaju, ali oni moraju biti spremni za utakmice, što je malo drugačija situacija.”

Manchester United sutra igra protiv West Bromwich Albiona u gostima i Van Gaal se nada da će nastaviti pobjedonosni niz i održati nade za top-četiri. Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.90, dok je na West Bromwich 4.20. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.30. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove.

VV95lE1

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!