NaslovnicaVijestiMancini govorio o Perišiću uoči utakmice sa Napolijem

Mancini govorio o Perišiću uoči utakmice sa Napolijem

Inter i Napoli sutra će odigrati derbi 32. kola italijanske Serie A. Napoli se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 70 bodova, šest manje do prvoplasiranog Juventusa, dok Inter nema pobjede zadnjih pet utakmica te se nalaze na četvrtom mjestu sa 58 bodova.

Mancini

Trener Intera, Roberto Mancini već se pomirio da njegov tim nema šanse da izbori Ligu prvaka naredne sezone jer za trećim mjestom, na kojem se nalazi Roma zaostaju šest bodova.

“Mislim da nemamo prevelike šanse da izborimo Ligu prvaka, ali još je 18 bodova u igri i moramo ostati pozitivni,” rekao je Roberto Mancini na konferenciji za medije uoči utakmice Intera i Napolija pa nastavio:

[su_sportingbet_euro2016]

“Napoli je dobra momčad i bez Gonzala Higuaina koji im je pravio razliku. Gabbiadini igra dobro, pa ćemo morati biti pažljivi.”

Italijanski novinari su iskoristili priliku da pitaju Mancinija o pojačanjima koja su ljetos došla u klub iz Milana, konkretno pitali su ga o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću i Geoffreyju Kondogbiji koji je u redove Intera došao iz Monaca.

“Perišiću je trebalo vremena da shvati talijanski nogomet, ali je imao manje problema od Kondogbije jer je stigao iz konkurentnijeg natjecanja. U Francuskoj se čitavo prvenstvo prošle sezone vodilo oko Monaca i PSG-a.”

Roberto Mancini će se u subotu prvi put susresti saa Murizijem Sarrijem kojeg je svojevremeno otpuživao da je rasist i homofob, ali kako Mancini kaže, to je sada prošlost i to mu ne predstavlja problem.

“Rukovat ću se s njim, taj incident je prošlost.”, rekao je trener Intera, Roberto Mancini koji je Inter trenirao i od 2004. do 2008, a nakon toga vodio je Manchester City s kojim se osvojio Premiership i turski Galatsaray gdje se zadržao svega godinu dana, od 2013. do 2014. godine. U igračkoj karijeri Mancini je nastupao za Bolognu, Sampdoriju i Lazio, a jedan period je proveo i na pozajmici u Leicesteru.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!