NaslovnicaVijestiMario Balotelli: Čelnici Milana se trebaju probuditi i dovesti ga u klub!

Mario Balotelli: Čelnici Milana se trebaju probuditi i dovesti ga u klub!

Bivši igrač Milana Mario Balotelli oglasio se nakon poraza Rossonera protiv velikog rivala Intera poručivši čelnicima kluba da se probude i kupe napadača Nerazurra Maura Icardija.

Balotelli poručio čelnicima Milana koga da dovedu u klub

24-godišnji argentinski napadač postigao je hat-trick te donio veliku pobjedu svom timu u nedjelju, postavši tako prvi igrač Intera poslije Diega Milita koji je to učinio protiv najvećeg rivala.

Icardi je pobjednički gol postigao u posljednjoj minuti utakmice, a Balotelli je ostao impresioniran njegovim nastupom, te poručio čelnicima Milana da ga dovedu u klub.

“Čestitam Mauru Icardiju, bio je jako dobar”, napisao je Balotelli na svom službenom instagram profilu.

[su_no1forfootball]

“On je pravi ‘bombaš’. Možda će se čelnici Milana probuditi i dovesti ga u klub!”

Naravno, vrlo su male šanse da dođe do takvog transfera, s obzirom na rivalitet između ova dva kluba, te na činjenicu da je Argentinac već postao kapiten kluba za Giuseppe Meazze.

24-godišnjak igra sjajno ove sezone, u osam nastupa u Seriji A postigao je čak devet golova, a ukupno je za klub u 133 ligaška nastupa postigao 80 golova.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!