NaslovnicaVijestiMarouane Fellaini rekao 'da' novom klubu, pregovori u toku

Marouane Fellaini rekao ‘da’ novom klubu, pregovori u toku

Igrač Manchester Uniteda Marouane Fellaini izrazio je želju da prijeđe u redove giganta iz Serije A, AC Milana, i to već u ovom prijelaznom roku, a pregovori između klubova su u toku.

OIR_resizer

Momčad sa San Sira već je ranije htjela dovesti Belgijca, no njihova ponuda da on dođe na posudbu je odbijena od strane kluba iz Manchestera.

Prema pisanju Corrieere della Sere, Milan je danas odlučio da otkupi veznjaka, a Fellaini želi da se to što prije realizira kako bi mogao igrati i biti na popisu igrača koji će s reprezentacijom Belgije ove godine putovati na Europsko prvenstvo, koje će se održati u Francuskoj.

Crveni vragovi za 28-godišnjaka traže oko 25 milijuna eura, a igrač zahtjeva plaću od 3.5 milijuna eura po sezoni. Upravo visina njegove plaće mogla bi biti prepreka.

Ode li Belgijac iz redova Crvenih vragova, u Manchester bi mogao sletjeti igrač Lazija Felipe Anderson.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!