NaslovnicaVijestiIbrahimovićeve reakcije pokazale ukupni dojam svih navijača Milana, osmijeh mu je brzo...

Ibrahimovićeve reakcije pokazale ukupni dojam svih navijača Milana, osmijeh mu je brzo nestao s lica

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović bio je vrlo uzbuđen i sretan uoči utakmice protiv Intera u Ligi prvaka, no nakon što su njegovi suigrači rano primili dva gola, kamera ga je uhvatila kako se u nevjerici drži za glavu.

Ibrahimović iza sebe ima doista sezonu za zaborav i vjerojatno najgoru u svojoj karijeri. Nakon što je prošle godine operirao koljeno i izbivao s terena do kraja veljače ove godine, odigrao je samo pet utakmica i opet se ozlijedio, pa je ova sezona za njega završena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Utakmicu svojih suigrača protiv Intera sinoć je pratio s tribina stadiona San Siro, a iako je bio vrlo dobro raspoložen i uzbuđen prije početka utakmice, to se promijenilo već u prvih 11 minuta nakon što su Džeko i Mkhitaryan postigli dva gola za Inter.

Nakon što su primili drugi gol, kamera se odmah usmjerila na Ibrahimovića, a njegova reakcija definitivno je bila slika i prilika svih navijača Milana. Uhvatio se za glavu, vidjelo se da mu teško pada rezultat i nije mogao vjerovati kakvu su noćnu moru njegovi suigrači imali na samom početku utakmice.

Inter je na kraju slavio 2:0 i napravio veliki korak prema finalu Lige prvaka. Uzvrat se igra sljedećeg utorka, a ovoga puta domaćin će biti Inter.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!