NaslovnicaVijestiMaurio Icardi: Nemam namjeru napustiti Inter

Maurio Icardi: Nemam namjeru napustiti Inter

Napadač Intera Mauro Icardi još jednom je demantovao glasine koje ga povezuju za odlaskom iz talijanskog kluba ovog ljeta.

Nemam namjeru napustiti Inter

Argentinski reprezentativac je i dalje u središtu transfer špekulacija, iako je već nekoliko puta tvrdio da je sretan u Milanu. U intervjuu za talijansku Il Corriere della Seru, ponovo je ponovio svoj stav, te dodao da je usredotočen na osvajanje trofeja u dresu Nerazzurra.

“Gdje želite da odem? Nemam namjeru napustiti Inter, sretan sam što sam ovdje, što sam kapiten, prvi napadač kluba i što postižem golove. Naravno da želim osvajati trofeje, ali želim to učiniti ovdje kao i mnogi drugi igrači prije mene.”

“Svake godine ljudi govore da želim otići i uvijek je ista priča. Klub je učinio veliki posao potpisavši dobre igrače. Počeli smo dobro sezonu, nizali pbojede, ali su nakon zimske pauze počeli problemi sa formom, ali tim se i dalje poboljšava i nadam se da ćemo biti još konkurentniji sljedeće sezone.”

“Interov konačni cilj je osvojiti Scudetto i vratiti se u Ligu prvaka, i ta dva takmičenja želim osvojiti ovdje što je prije moguće.”

23-godišnji Icardi je postigao 14 golova ove sezone, uključujući šest u posljednjih devet utakmica. Postigao je svoj 50. pogodak u 100. utakmici za Inter u nedavnoj pobjedi protiv Forsinonea, a dodaje da je sretan zbog svog doprinosa ove sezone.

“Postigao sam 14 golova, te imao povredu na početku sezone koja je utjecala na mene. Uvijek sam postizao golove. Prošle godine sam postigao 22, tako da jasno znam kako pronaći protivničku mrežu.”

Inter je tokom zimskom prijelaznog roka doveo Edera iz Sampdorije, kako bi pomogao Icardiju u napadu, ali još uvijek nije ništa pokazao od dolaska u klub. 29-godišnjak još uvijek nije uspio postići pogodak, ali uprkos tome ne žali što je stigao u Milano.

“Imamo pravu obitelj ovdje u Interu i bilo je lako uklopiti se u ovu momčad. Svi me tretiraju dobro. Bilo je i drugih zainteresovanih klubova, također i iz Engleske, ali kad sam saznao za Interov interes, nisam nimalo razmišljao o tome. Poznajem Interovu povijest i lijepo je biti dio tako slavnog i dobro organiziranog kluba.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!