NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI ZA NJIH NEMA MJESTA: Juventus prodaje tri zvijezde u siječnju!

MAURIZIO SARRI ZA NJIH NEMA MJESTA: Juventus prodaje tri zvijezde u siječnju!

Juventus će, kako se izvješćuje, gledati da proda nekolicinu igrača u siječnju, kako bi napravio mjesta u sastavu Maurizija Sarrija.

Juventus prodaje

Bianconeri su dobro započeli sezonu, jer ovaj vikend se nalaze iza Intera na tabeli Serije A uoči Derby d’Italia, dok su prvi na tabeli u Ligi prvaka.

Jedna od glavnih prednosti Sarrija je dubina tima koja mu je na raspolaganju, premda postoji slučaj koji sugerira da će on možda smanjiti ruster, jer postoji nekoliko pojedinaca koji će se mučiti da osiguraju vrijeme igranja u ovoj ekipi.

Imajući to u vidu, Calciomercato izvještava da sportski direktor Juventusa Fabio Paratići radi na izlaznim transferima Mario Mandžukića, Mattia Perina i Marko Pjace za siječanj.

Iako su Perin i Pjaca prilično izbačeni iz sastava i trebali bi razmotriti odlazak ako žele osigurati istaknutiju ulogu, dok je iznenađenje kako je Mario Mandžukić ispao iz sastava jer još uvijek nije igrao ove sezone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Konkurencija za mjesta je žestoka, a Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Douglas Costa i Federico Bernardeschi se bore za prvu postavu, međusim s obzirom na to da Mandžukić može ponuditi drugačiju dinamiku u napadu sa svojom tjelesnošću i visinom, mogao bi biti korisna mogućnost.

Međutim, hrvatski napadač nije uspio uvjeriti Sarrija, dok je također izostavljen iz Lige prvaka.

Zauzvrat, nije iznenađenje što se piše da klub radi na pronalaženju rješenja za ovaj trio, a sva trojica su navodno pred odlaskom za Novu godinu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!