NaslovnicaVijestiMenadžer potvrdio: Nije bilo lako odbiti ponudu Chelseaja

Menadžer potvrdio: Nije bilo lako odbiti ponudu Chelseaja

Nije bilo lahko odbiti ponudu Chelseaja, riječi su Zorana Mamića. Menadžer Dinamo Zagreba, Zoran Mamić potvrdio je da je klub primio odličnu ponudu iz Chelseaja za golmana Adriana Sempera.

Nije bilo lako odbiti ponudu Chelseaja

Šampioni Premiershipa su poslali svoje predstavnike kako bi razgovarali o ponudi od 3.1 milion funti za 18-godišnjaka, ali hrvatski klub je odbio njihov pristup.

Mamić priznaje da je teško odbiti takav iznos za tinejdžera, ali zna da Zagreb može imati koristi od njegovih usluga barem na kratko vrijeme.

“Predstavnici Chelseaja su bili u Zagrebu, gdje su pripremili veliku ponudu”, rekao je trener Dinama.

“Zahvalili smo im se, a bili su profesionalni i ljubazni ljudi, ali mi smo rekli ne. Nikada nije lako odbiti tako veliku ponudu za mladog igrača.”

“Ali smo uvjereni da Adrian ima sjajnu budućnost ispred sebe i želimo mu da s Dinamom provede barem neko vrijeme.”

Semper, koji je bio golman Hrvatske U17 reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u ljeto se suočio sa Arsenalom i Bayernom u Ligi prvaka za mlade.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!