NaslovnicaVijestiNAKON OZLJEDE SA REPREZENTACIJOM: Da li će Lionel Messi biti spreman za...

NAKON OZLJEDE SA REPREZENTACIJOM: Da li će Lionel Messi biti spreman za utakmicu protiv Uniteda?

Nakon ozljede sa reprezentacijom! Da li će Lionel Messi biti spreman za utakmicu protiv Uniteda? Kapetan Barcelone Lionel Messi će vjerojatno biti 100% sposoban igrati protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka sljedećeg mjeseca nakon problema sa ozljedom.

NAKON OZLJEDE

Peterostruki osvajač Zlatne lopte je pokupio problem sa preponama dok je igrao za Argentinu u prijateljskoj utakmici protiv Venecuele prošlog tjedna.

31-godišnjak je odigrao punih 90 minuta dok je njegova zemlja izgubila sa 3-1, ali će u utorak biti van terena kada budu igrali protiv Maroka.

Bilo je početnih strahove da će Messi imati problema suočiti se sa Manchester Unitedom u prvoj utakmici četvrtfinala na Old Traffordu 10. travnja, međutim, jedan od najboljih igrača na svijetu je spreman za povratak u akciju.

Marca je otkrila da će Messi vjerojatno igrati protiv Espanyola u La Ligi za Barcelonu u subotu, što će biti veliki poticaj za menadžera kluba Ernesta Valverdea i navijače.

U međuvremenu navijači Manchester Uniteda zasigurno će biti nezadovoljni saznanjem da će najveća prijetnja u toj utakmicia za njih biti potpuno spremna.

Nekim navijačima je možda oprošteno što sanjaju o utakmici protiv španjolskih prvaka, a da se ne moraju boriti sa argentinskim genijem, ali sada će Ole Gunnar Solskjaer morati da smisli plan da ga zaustavi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!