NaslovnicaVijestiMesut Ozil: Nudili su mi 100 miliona funti za pet godina igranja!

Mesut Ozil: Nudili su mi 100 miliona funti za pet godina igranja!

Veznjak Arsenala Mesut Ozil otkrio je da je prošlog ljeta odbio ponudu kluba iz kineske Superlige kako bi ostao u Arsenalu i osvajao trofeje.

Ozil otkrio da je dobio ponudu od 100 miliona funti

Njemački reprezentativac, koji će uskoro ući u posljednjih 12 mjeseci ugovora sa klubom iz sjevernog Londona, bio je na meti kluba sa Dalekog istoka koji je bio spreman ponuditi mu ugovor vrijedan više od 100 miliona funti.

Međutim, playmaker je izjavio da su mu trebale samo tri minute da odbije ponudu, a priznaje da ga je savjetovala i legenda ‘Topnika’, Robert Pires.

“Kada sam dobio ponudu iz Kine prošlog ljeta, Pires mi je dao savjet, iako mi nije bio potreban jer ponuda je bila preapsurdna.”

“Kinezi su bili spremni ponuditi mi više od 100 miliona funti u periodu od pet godina. Bajkovit iznos novca koji je izvan granica moje mašte.”

“Uprkos tome, trebalo mi je manje od tri minute da odbijem ponudu. Moj agent, Erkut me nazvao i obavijestio o ponudi. Pitao me što ćemo učiniti, da li da odbijemo…”

“Odgovorio sam mu da nisam ni blizu kraja moje karijere. Želim osvajati titule sa Arsenalom, ne želim igrati u Kini bez obzira koliko su spremni platiti, nema šanse.”

Ipak, postoji šansa da će Nijemac turskih korijena napustiti London ovog ljeta, s obzirom da pregovori o produženju njegovog ugovora nisu nimalo napredovali.

Nakon odličnog početka sezone, forma 28-godišnjaka je naglo pala početkom ove godine, a Arsenal je ispao iz utrke za titulu prvaka Premier lige.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!