NaslovnicaVijestiMihajlović očekuje više od Balotellija

Mihajlović očekuje više od Balotellija

U posljednjih godinu dana Mario Balotelli se u medijima spominje zbog onoga po čemu je najpoznatiji, to je ponašanje van terena.

mihajlovic

Italijanski napadač je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Europi, ali već duže vrijeme ne pruža partije kakve je pružao nekada. Trener Milana Siniša Mihajlović je toga svjestan.

”Od Balotellija očekujem više. Njegove bolje igre će doći kada bude bolje fizički pripremljen. Situacija se poboljšala i on radi ono što mora raditi, ali svi vidite da to još nije pravi Balotelli. Još uvijek mu nešto nedostaje po pitanju fizičke spreme”, izjavio je Mihajlović.

Mario Balotelli se krajem augusta vratio u Milan na posudbu iz Liverpola, ali na San Siru se nije previše naigrao, zbog povrede prepona zbog koje je odsustvovao tri mjeseca.

Po povratku na teren, Mario Balotelli je odigrao pet utakmica u Seriji A u kojim se nije upisivao u strijelce, a pogodio je samo u Kupu protiv trećeligaša Alessandrije i to iz jedanaesterca.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!