NaslovnicaVijestiMORENO POSJETIO SHAWA U BOLNICI: Pogledajte kako je reagirao Luke

MORENO POSJETIO SHAWA U BOLNICI: Pogledajte kako je reagirao Luke

Odbrambeni igrač PSV-a, Moreno posjetio je Luke Shaw-a u bolnici, sa njim je bio i njegov trener Phillip Cocu. Igrač Manchester Uniteda je vrlo dobro reagirao.

Shaw-u bi bilo oprošteno da se osjeća malo ljutito prema Morenu, koji nije dobio ni kartona za start nad njim, ali Luke je na iznenađenje svih navijača cijenio dolazak Morena i Cocu-a.

Prema izvještajima The Sun-a, Shaw je rekao: “Moreno i Cocu su mi dali neke poklone i rekli su da im je veoma žao zbog onog što se desilo. Cijenim njihov dolazak ovdje, to mi puno znači.”

Moreno se izvinjavao već nekoliko puta nakon incidenta koji se dogodio u utakmici Lige Prvaka koju je PSV igrao protiv Man Uniteda u utorak naveče.

27-godišnji Meksikanac je za BBC Sport rekao: “Osjećam se vrlo loše zbog onog što se desilo i zbog toga što sam ja bio uključen u taj incident, vrlo mi je žao.”

Pogledajte start na Shawa u videu ispod:


Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!