NaslovnicaVijestiNajbrži čovjek na svijetu trenirat će sa Borussijom Dortmund

Najbrži čovjek na svijetu trenirat će sa Borussijom Dortmund

Izvršni direktor Borussije iz Dortmunda Hans Hans-Joachim Watzke potvrdio je danas da će devetostruki olimpijski šampion i vjerojatno najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt trenirati s nogometašima te ekipe, ali je odbacio spekulacije da će jamajčanski atletičar potpisati ugovor s klubom.

usainboltnitroathleticslaunchmelbournejidlk_pjw25x-640-x-438

Bolt je nedavno u intervjuu za Guardian rekao da je razgovarao s “nekim ljudima” oko prelaska iz atletike u nogomet.Watzke je rekao da će tridesetogodišnji sprinter trenirati s nogometašima Borussije, među kojima su Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus i Mario Götze.

“Nije šala da će Bolt trenirati s nama u nekom trenutku. Odluka je donesena još ranije. Direktor Pume Bjorn Gulden, koji je i član uprave Borussije Dortmund, rekao mi je prije nekog vremena da ga je Usain pitao da trenira s nama. Odmah sam rekao da to neće biti problem, a ni trener (Tomas Tuhel) nema ništa protiv.”, rekao je Watzke, prenio je Omnisport.

On je dodao da će Bolt trenirati s ekipom kada ne bude imala gust raspored natjecanja.

“Naravno, neće nam se priključiti kada budemo igrali dvije utakmice u tjedan dana, već vjerojatno kada se stvari malo stišaju. Također, i igrači to žele. Ne moramo pričati o ugovoru, ali smo polaskani što Bolt želi trenirati s nama. To je velika čast.”, zaključio je Watzke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!