NaslovnicaVijestiNakon tajnog sastanka, Jose Mourinho dogovorio sve sa 85 miliona funti vrijednim...

Nakon tajnog sastanka, Jose Mourinho dogovorio sve sa 85 miliona funti vrijednim napadačem

Nakon tajnog sastanka, Jose Mourinho dogovorio sve sa 85 miliona funti vrijednim napadačem. Jose Morinho očajnički želi potpisati napadača Napolija, Gonzalo Higuaina za Manchester United.

Nakon tajnog sastanka

Prema pisanju italijanskog novinara Emanuele Giulianelli, Mourinho je nedavno održao sastanak sa bratom i agentom Higuaina, Nicolasom.

Navodno su se dogovorili na petogodišnji ugovor vrijedan 7.9 miliona funti po sezoni za Higuaina i Giulianelli tvrdi da je Manchester pripremio ponudu od 85 miliona funti.

Starsport ipak tvrdi da je Jose Mourinho konkurenciji za zamjenu Louis van Gaala na Old Traffordu na ljeto.

Unitedovi šefovi su spremni da dadnu bivšem menadžeru Chelseaja oko 300 miliona funti za transfere.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Higuain je uživao u nevjerovatnoj sezoni u Seriji A, gdje je postigao 27 golova u 29 utakmica.

Chelsea je također zainteresovan za argentinskog reprezentativca i TransferMarketWeb izvještava da je novi menadžer Chelseaja Antonio Conte veliki fan Gonzala Higuaina.

Menadžer Napolija Maurizio Sarri očekuje mnoštvo ponuda za svoju zvijezdu na ljeto.

“Ja ne čitam špekulacije i ne znam ništa, ali mislim da će biti još više ponuda nego od tih klubova”, rekao je prošlog mjeseca.

Koeficijenti na večerašnju utakmicu Europa lige

Manchester United: 2.62

Neriješeno: 3.30

Liverpool: 2.90

qCERqrS

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!