NaslovnicaVijestiNavijači Citya provocirali Vardyja, on ih 'pokopao' svojim odgovorom

Navijači Citya provocirali Vardyja, on ih ‘pokopao’ svojim odgovorom

Leicester City je danas na Etihad stadionu savladao Manchester City, i time utvrdio svoje mjesto na prvoj poziciji na tabeli i svima nam pokazao da ovu ‘luđaci’ imaju tim da osvoje ligu ove sezone.

Citya provocirali Vardyja

Vardyji je u jednom napadu Leicestera profulao stopostotnu šansu, te su mu sve zbog toga navijači Manchester Citya smijali, ali on im je pokazao da Leicester vodi 3-0, te ih pošteno ušutio. Ovako je to izgledalo:

Jamie Vardy je potpisao novi ugovor sa Leicesterom do 2019. godine, odluka koja je iznenadila mnoge ljubitelje nogometa.

“Apsulutno sam oduševljen da ću se nastaviti boriti za ovaj klub, kako bi se postiglo nešto posebno. Nikad nisam vidio da neka ekipa ima duh kao ova”, kazao je Jamie Vardy, te je trener Claudio Ranieri dodao:

“Vardy je borac. On je pokazao da je fantastičan igrač i on je dio ove fantastične momčadi”, kaže Ranieri.

Leicester je trenutno prvi na tabeli sa 53 boda, iza njega je Tottenham, Manchester City…

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!