NaslovnicaVijestiSimeone odbija arapske milijune: Ne bih prihvatio ni da mi nude dvostruko...

Simeone odbija arapske milijune: Ne bih prihvatio ni da mi nude dvostruko više

Trener Atletico Madrida Diego Simeone rekao je da je dobio određene ponude za nastavak karijere u Saudijskoj Arabiji, ali da nije razmišljao da prihvati tu opciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prije mjesec dana temperamentni trener dobio je ponudu iz Saudijske Arabije prema kojoj bi zarađivao oko 40 milijuna eura godišnje, s tim da se ne zna ime kluba.

“Niti jednom se nisam zapitao što da radim. Ništa mi ta ponuda nije značila. Prava je istina da sam sretan tu gdje jesam”, rekao je argentinski strateg.

“Ne bih se predomislio ni da me ponovno pozovu i povećaju ponudu za duplo. Sretan sam u Atléticu”, zaključio je Simeone koji s klubom ima ugovor do kraja sljedeće sezone.

Simeone je na klupi Atletica od 2011. godine, a dosad je s madridskim klubom osvojio devet trofeja. Trofej Lige prvaka izmakao mu je u dva navrata, a oba puta ih je na posljednjoj prepreci zaustavio gradski rival Real Madrid.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!