Ne treba mi njegov savjet, ja volim svoj vlastiti stil, objasnio je Bale

Ne treba mi njegov savjet, ja volim svoj vlastiti stil, objasnio je Bale. Zvijezda Velsa je zabio iz dva slobodna udarca do sada u natjecanju i kaže da ima drugačiji stil od svog suigrača iz Real Madrida, koji nastavlja da se bori sa formom.

Ne treba mi

Gareth Bale nema namjeru da uzima savjete od Cristiana Ronalda kada su u pitanju slobodni udarci, tvrdeći da imaju vrlo različit stil i način na koji ih izvode.

Bet365 banner 300x250

Zvijezda Velsa, Bale je postigao iz slobodnog udarca u prve dvije utakmice Velsa na Euru 2016., a mogao bi biti prvi koji je postigao tri iz slobodnog udarca na Europskim prvenstvima.

U oštroj suprotnosti, suigrač iz Real Madrida, Cristiano Ronaldo je imao 36 pokušaja iz slobodnog udarca na velikim turnirima, gdje na ovogodišnje Euru promašio iz pet pokušaja u neriješenim rezultatima protiv Islanda i Austrije.

Na pitanje da li je dobio kakve savjete od Ronalda za izvođenje slobodnih udaraca, Bale je rekao: “Ne, zapravo ne. Radim to na svoj način. Volim svoj vlastiti stil.”

[su_slovacka__engleska_netbet]

“Mi očito zajedno vježbamo na treningu, ali na različitim stranama. Zavisi gdje se nalazim na terenu i na kojoj strani.”

“Ja to izvodim malo drugačije, ovisno gdje je lopta i koliko je blizu.”

“Uvijek stanete iznad lopte i mislite u sebi ‘ molim te da uđeš’, ali to nije uvijek slučaj. Dakle, lijepo je vidjeti kada se trud isplati i vidjeti da su moja dva već ušla u gol.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)