NaslovnicaVijesti"Nemanja Matić je kriv za loše igre Chelseaja!"

“Nemanja Matić je kriv za loše igre Chelseaja!”

Chelsea sezonu nije otvorio kako su se nadali u ovom klubu, a otočki mediji već danima raspravljaju o tome ko je kriv zbog loših rezultata Plavaca.

Matić je kriv

Polemiše se o lošoj odbrani Chelseaja, a mnogo je onih koji smatraju da iskusni John Terry više ne može igrati na vrhunskom nivou.

Međutim, legendarni engleski defanzivac Rio Ferdinand se s tim ne slaže i on smatra da je glavni problem loše Chelseajeve igre srbijanski zadnji vezni Nemanja Matić.

“Matić je kriv, prošle godine je igrao vrhunski i odbrana je bila zaštićena. Takav tip igrača treba svakoj ekipi, no ove sezone on djeluje umorno, nema svježine, niti intenziteta u igri.”

“Kada on nije na nivou na kojem treba biti, onda odbrana gubi čvrstinu. Znam to, sa Chelseajem je uvijek isto. Sjetite se koliko im je značio Makelele”, zaključio je Ferdinand.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!