NaslovnicaVijestiMessi se oglasio nakon prelaska u MLS i obrazložio zašto je odbio...

Messi se oglasio nakon prelaska u MLS i obrazložio zašto je odbio povratak u Barcelonu

Messi je nakon 23 godine u Europi odlučio prijeći u Inter Miami. Ono što se nagađalo ovih dana sinoć je konačno i potvrđeno – Lionel Messi odlazi u MLS ligu gdje će igrati za momčad Inter Miamija.

Nakon isteka ugovora s PSG-om ovog ljeta, argentinskom igraču se otvorio niz mogućnosti. Kao sljedeća destinacija nazirala se Barcelona i neki saudijski klubovi, no ipak se odlučio za SAD.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegove riječi prenosi poznati talijanski novinar Fabrizio Romano: “Odlučio sam otići u Miami. Još nije sve dogovoreno, neke stvari su ostale, ali sam se odlučio na taj korak. Ideja je bila da ću, ako se ne vratim u Barcelonu, otići iz Europe, maknuti se od svjetala velikih stadiona i posvetiti se obitelji’, rekao je Messi, nakon čega je objasnio zašto se odbio vratiti u Kataloniju.

“Čuo sam da su planirali prodati igrače ili smanjiti plaće kako bi me doveli. Nisam želio preuzeti odgovornost za tako nešto. Zato sam donio ovu odluku. S druge strane, nakon što sam doživio to što sam doživio, nisam želio ponovno prolaziti kroz istu situaciju i čekati kakav će biti ishod. Nisam želio prepustiti svoju budućnost u tuđe ruke. Želio sam donijeti vlastitu odluku misleći na sebe i svoju obitelj.

Iako sam čuo glasine da je La Liga sve prihvatila i da je sve u redu da se vratim. Međutim, puno toga je nedostajalo. Tijekom moje karijere u Barceloni optuživali su me za puno stvari koje nisu bile istinite i bio sam pomalo umoran od svega. Sada sam se bojao da bi se sve moglo ponoviti i da ću morati otići kao prije dvije godine. Zato se povratak u Barcu nije dogodio.

U posljednje dvije godine nisam bio sretan, imao sam taj mjesec na Svjetskom prvenstvu u Kataru koji je bio spektakularan, osvojili smo Svjetsko prvenstvo, ali sve nakon toga bila je teška faza za mene. Želim ponovno uživati ​​u svojoj djeci, svojoj obitelji, jednom običnom danu… Želim imati malo mira”, rekao je Messi.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!