NaslovnicaVijestiNiko Kovač objavio popis bez Modrića

Niko Kovač objavio popis bez Modrića

Niko Kovač izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije objavio je danas popis od 30 igrača na koje računaza kvalifikacijski susret s Italijom i prijateljski s Gibraltarom.

luka modrić

Svakako najveća vijest je što na popisu nema najboljeg igrača i zvijezde Real Madrida Luke Modrića koji još uvijek nije spreman, te je Kovač istaknuo kako je važnije da se Modrić potpuno oporavi od ozljede, nego da nespreman nastupa u kvalifikacijama.

 

 

Popis od 30 igrača:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Tin Jedvaj (Bayer), Marin Leovac (Rijeka), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Darijo Srna (Šahtar), Ivan Tomečak (Rijeka), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Sassuolo)

Vezni: Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Alen Halilović (Barcelona B), Mato Jajalo (Palermo), Mateo Kovačić (Inter Milano), Mario Pašalić (Elche), Ivan Rakitić (Barcelona), Marko Rog (Split)

Napadači: Nikola Kalinić (Dnipro), Andrej Kramarić (Leicester City), Mario Mandžukić (Atletico), Ivica Olić (HSV), Ivan Perišić (Wolfsburg), Marko Pjaca (Dinamo), Ante Rebić (Leipzig), Anas Sharbini (Rijeka), Mario Šitum (Spezia).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 3. lipnja u Zagrebu, a zbog klupskih obveza reprezentaciji će se 8. lipnja priključiti Rakitić, Srna, Vida, Pranjić i Schildenfeld.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Pred Hrvatskom je sigurno ključna utakmica s Italijom koja će vjerojatno odlučiti tko će grupu završiti na prvoj poziciji u skupini. Utakmica s Gibraltarom igra se 7.6. u Varaždinu s početkom u 18:00 sati, dok se kvalifikacijska utakmica igra s Italijom na Poljudu 12.6. s početkom u 20:45.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!