NaslovnicaVijestiOdbio sam Chelsea i Romana Abramovića, tvrdi Sampaoli

Odbio sam Chelsea i Romana Abramovića, tvrdi Sampaoli

Odbio sam Chelsea i Romana Abramovića, tvrdi Sampaoli. Bivši menadžer Čile-a Jorge Sampaoli je otkrio da je Chelsea prvo njega htio dovesti, a ne Antonio Conte-a.

Odbio sam Chelsea

Pali šampioni konačno su imenovali Conte-a kao narednog menadžera, koji je prihvatio posao nakon nekoliko mjeseci nagađanja, nakon što je Jose Mourinho smijenjen u prosincu.

I premda da je Conte sada čovjek sa zadatkom da ponvoo izgradi ekipu na Stamford Bridge-u, koja će se boriti za naslov, a Sampaoli je rekao kako je zapravo on bio prvi izbor Romana Abramovića.

Sampaoli, koji je pomogao da čile dođe do nokaut faze Svjetskog prvenstva u Brazilu prije dvije godine, napravio je intervjuu za Fox Sports Radio Argentina.

On kaže da se čak i susreo sa Romanom Abramovićem, kako kaže sjedili su u istoj sobi i pričali o mogućem poslu.

Sampaoli također tvrdi da je razgovarao sa predsjednikom Boca Juniorsa, Daniel Angelici o pridruživanju klubu, ali ignorisao je oba pristupa.

“Prijedlog kojeg sam za malo prihvatio je bio Chelsea. Bio je to dobar projekt, susreo sam se predsjednikom (Abramovićem), ali to nije uspjelo.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Ponuda je bila za stil igre, ali rekao sam Angelici u kratkom roku da se to neće dogoditi.”

Možda neuspjeh plavih nije odgovarao Sampaoliju pa zato nije prihvatio, to će za sada ostati tajna, jer o tome ništa nije rekao.

Conte je osvojio naslov Serie A tri godine za redom tokom njegovog vremena u Juventusu i njegova postignuća u Italiji bi mogla značiti da će se Chelsea uz njega oporaviti i izaći iz ove noćne more.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!