NaslovnicaVijestiPaul Pogba želi raditi sa Pepom Guardiolom

Paul Pogba želi raditi sa Pepom Guardiolom

Vezni igrač Juventusa Paul Pogba izjavio je za Sky da želi raditi sa Pepom Guardiolom, koji će od sljedeće sezone voditi Manchester City.

Paul Pogba želi raditi sa Pepom Guardiolom

Pogba (22) je bio povezivan sa nizom vodećih europskih klubova prošlog ljeta, unatoč inzistiranju Juventusa da Francuz nije na prodaju.

Daily Mirror je nedavno izvijestio da se Barcelona, koja je bila favorit u utrci za Pogbin potpis, povukla iz te utrke nakon što su iz Juventusa tražili previsoku naknadu za ovog veznjaka. Međutim, novac ne bi trebao predstavljati problem za Manchester City ukoliko Guardiola bude zainteresovan za Pogbu.

Francuski reprezentativac je u intervjuu za njemački Sky Sports izjavio da bi uživao ukoliko bi dobio priliku da radi sa trenutnim trenerom minhenskog Bayerna.

“Pep Guardiola je trener s puno iskustva, on ima svoju filozofiju koja je veoma važna i veliki utjecaj na tim. Ljudi ga poštuju. Kada vidite što je sve postigao, dobijete želju za igru i napredovanje. On je ikona u svijetu nogometa, a čuo sam da je uspio poboljšati svakog igrača kojeg ima na raspolaganju u timu.”

Bivši veznjak Manchester Uniteda, upitan da li bi volio raditi s Guardiolom u budućnosti, odgovorio: “Ja sam Juventusov igrač trenutno, ali zasigurno kada vas trenira trener poput njega vi postajete bolji igrač.”

Katalonski Sport je prije par dana izvjestio da su “Građani” zainteresovani i za njemačkog veznjaka Ilkaya Gundogana po kojeg će krenuti već ovog ljeta.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!