NaslovnicaVijestiPaul Scholes tvrdi da su ova dva igrača kriva za Manchester Unitedovu...

Paul Scholes tvrdi da su ova dva igrača kriva za Manchester Unitedovu lošu formu

Paul Scholes tvrdi da su ova dva igrača kriva za Manchester Unitedovu lošu formu. Nakon Manchester Unitedovog poraza od Fenerbahcea od 2-1 u četvrtak navečer, Paul Scholes je priznao da je život poslije Sir Alex Fergusonove ere bio daleko od ugodnog.

paul-scholes-tvrdi

Umiroveljeni veznjak, koji je objesio kopačke na kraju završne kampanje Fergieja je na Old Traffordu u 2013. godini izjavio za gledatelje na BT Sportu sljedeće: “Ja sam bio depresivan par godina. Postoje tri ili četiri bolje ekipe u Premier ligi.”

Scholes ne polaže puno nade u svoje bivše poslodavce i njihovo osvajanje naslova prvaka u narednih nekoliko sezona i osjeća da su Unitedove šanse za pobjedu utakmica ove sezone znatno otežane, posebno od strane dva igrača Uniteda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Scholes nije imenovao svog bivšeg suigrača Wayne Rooneya, koji je bio strašan ove sezone, ali se pomakao na dva gola od Sir Bobby Charltonovog rekorda kao strijelca svih vremena sa dalekometnim pogotkom u Turskoj.

Nažalost, za Crvene vragove, Rooneyev gol je pokazao ništa više nego utjehu. Nevjerojatan pogodak Moussa Sowa i slobodnog udarca Jermain Lensa, odlučili su pobjednika.

Scholes vjeruje da su Daley Blind i Marcos Rojo, koji su premješteni na centralnu-obrambenu poziciju, glavni krivci za Unitedov rezultat i da zbog njihove igre ne mogu pobijediti.

[su_euro_soccer_bonus]

“Za pobjedu nogometne utakmice sa Blindom i Rojom na toj poziciji, United mora postići makar tri gola da bi bio siguran da će pobijediti”, komentirao je Scholes.

“Oni izgledaju kao da će primiti golove svaku utakmicu. Oni ne osjete opasnost, nemaju brzinu, ne mogu se fizički boriti protiv napadača.”

“To je veliki problem, jer na drugom kraju oni stvarno ne izgledaju kao da će postići golove.”

Pogledajte uvodnu minutu ovog videa…

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!