NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio zbog čega je Sergio Aguero jedan od najboljih napadača...

Pep Guardiola otkrio zbog čega je Sergio Aguero jedan od najboljih napadača na svijetu

Trener nogometaša Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da je napadač te ekipe Sergio Aguero kvalitetan igrač, ali da želi da mu pomogne da još napreduje, unatoč dobrom početku sezone argentinskog igrača.

Stoke City v Manchester City - Premier League

Manchester City je danas pobijedio Swanseaja s 3:1 u šestom kolu Premijer lige i ostvario šestu pobjedu, a Aguero je postigao dva gola. On je propustio prethodne tri utakmice zbog suspenzije, ali je i pored toga postigao 11 golova u svim natjecanjima.

“Sergio je kvalitetan. Njegov prvi korak, drugi korak u šesnaestercu je toliko dobar i zbog toga je jedan od najboljih napadača svijeta, ali želim da mu pomognem poboljšati igru.”, rekao je Guardiola, prenijeli su britanski mediji.

Guardiola je naveo da je njegova momčad u prvom dijelu današnje utakmice napravila mnogo grešaka.

“Danas smo igrali vrlo dobro, ali smo u prvom poluvremenu često griješili u završnom pasu. Moraš osvojiš loptu i da je iskoristiš za protunapad. Prvi put smo na poluvremenu imali rezultat 1:1, pa smo u pauzi razgovarali o tome da moramo budemo tim a zatim smo u drugom poluvremenu igrali zaista dobro.”, rekao je španjolski trener.

City je prvi na tablici sa 18 bodova i ima niz od 10 pobjeda u svim natjecanjima. Manchester City će u srijedu igrati u Glasgowu protiv Celtica u drugom kolu Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!