NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm otkrio što će mu Franck Ribery pokloniti nakon odlaska u...

Philipp Lahm otkrio što će mu Franck Ribery pokloniti nakon odlaska u mirovinu

Legendarni igrač Bayerna Philipp Lahm sutra će odigrati svoju posljednju utakmicu u karijeri, a na press konferenciji je priznao da je Carlo Ancelotti pokušao sve kako bi ga uvjerio da nastavi sa nogometom.

Philipp Lahm otkrio što će mu Franck Ribery pokloniti

33-godišnjak je najavio odlazak u mirovinu još u februaru, kada je dodao da neće preuzeti drugu funkciju u klubu.

“Carlo je svakodnevno pokušao sve da me uvjeri da ne odlazim u mirovinu. Jedva čekam sutrašnju utakmicu, bit će to uzbudljiv dan za mene.”

“Ne mogu imenovati jedan poseban trenutak, bilo ih je mnogo. Međutim, uvijek ću se sjećati svoje prve utakmice protiv Lensa. Igrao sam tri minute.”

“Sjećat ću se svoje prve ligaške titule, prvog kupa, Lige prvaka, kao i poraza, koji su također dio nogometa.”

Lahm je odigrao preko 600 utakmica u karijeri za klub i reprezentaciju, osvojio 21 trofej, te nikad nije dobio crveni karton iako je igrao defanzivnu poziciju.

Na pitanje novinara šta planira u budućnosti, on je rekao: “Želim se povući, raditi druge stvari, učiti o drugim stvarima, upoznati nove ljude. Šta ću uraditi prvi dan nakon odlaska u mirovinu? Odvest ću sina u vrtić, isprazniti svoj ormarić u klubu, te proslaviti mamin rođendan.”

“Franck Ribery mi je rekao da će mi kupiti sezonsku ulaznicu za sljedeću sezonu.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!