NaslovnicaVijesti"Po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka...

“Po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka u PSG-u”

Vezni igrač Paris Saint-Germaina Marco Verratti otkrio je kako je odbio ponudu Barcelone proteklog ljeta nakon razgovora sa sportskim direktorom kluba Anterom Henriqueom.

Zvijezda PSG-a priznala da je razmišljala o odlasku

Većinu ljeta talijanski reprezentativac se povezivao sa odlaskom sa Parka prinčeva, a najveći interes za njegove usluge je pokazao katalonski klub.

24-godišnjak je priznao kako je počeo sumnjati u ambicije francuskog kluba nakon što nisu uspjeli osvojiti ligu prošle sezone, ali i dodao kako ga je na ostanak uvjerio sportski direktor.

“Bit ću iskren, po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka u PSG-u”, rekao je Verratti za L’Equipe.

[su_no1forfootball]

“Ljudi misle da igram ovdje zbog novca, ali isti novac bih mogao dobiti i negdje drugdje. Da sam otišao prošlog ljeta, postojali su klubovi koji su bili spremni platiti 100 miliona eura da me dovedu i zaradio bih puno više.”

“Neymar je također mogao zaraditi dosta u Manchester Cityju ili Chelseaju, ali nije stigao u PSG zbg novca, već projekta. Ista stvar je u vezi mene.”

“Kada je u klub stigao novi sportski direktor Antero Henrique, prva stvar koju sam uradio je održao razgovor s njim. Uvjerio me je u ostanak u klubu.”

[su_bonus]

[su_bet365_app]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!