NaslovnicaVijesti"Po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka...

“Po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka u PSG-u”

Vezni igrač Paris Saint-Germaina Marco Verratti otkrio je kako je odbio ponudu Barcelone proteklog ljeta nakon razgovora sa sportskim direktorom kluba Anterom Henriqueom.

Zvijezda PSG-a priznala da je razmišljala o odlasku

Većinu ljeta talijanski reprezentativac se povezivao sa odlaskom sa Parka prinčeva, a najveći interes za njegove usluge je pokazao katalonski klub.

24-godišnjak je priznao kako je počeo sumnjati u ambicije francuskog kluba nakon što nisu uspjeli osvojiti ligu prošle sezone, ali i dodao kako ga je na ostanak uvjerio sportski direktor.

“Bit ću iskren, po prvi put u pet godina sam se dvoumio u vezi ostanka u PSG-u”, rekao je Verratti za L’Equipe.

[su_no1forfootball]

“Ljudi misle da igram ovdje zbog novca, ali isti novac bih mogao dobiti i negdje drugdje. Da sam otišao prošlog ljeta, postojali su klubovi koji su bili spremni platiti 100 miliona eura da me dovedu i zaradio bih puno više.”

“Neymar je također mogao zaraditi dosta u Manchester Cityju ili Chelseaju, ali nije stigao u PSG zbg novca, već projekta. Ista stvar je u vezi mene.”

“Kada je u klub stigao novi sportski direktor Antero Henrique, prva stvar koju sam uradio je održao razgovor s njim. Uvjerio me je u ostanak u klubu.”

[su_bonus]

[su_bet365_app]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!