NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je igrač Cityja reagirao nakon oslobađajuće presude za silovanje

(VIDEO) Pogledajte kako je igrač Cityja reagirao nakon oslobađajuće presude za silovanje

Jučer je Kraljevski sud u Londonu oslobodio Benjamina Mendyja od optužbi za šest slučajeva silovanja i jedan pokušaj silovanja. Optužbe su se odnosile na incidente iz listopada 2018. i 2020. godine koji su se navodno dogodili u njegovoj četiri milijuna funti vrijednoj vili u okolici Manchestera.

Mendy, čiji je ugovor s Manchester Cityjem istekao 1. srpnja, zaplakao je nakon što je odluka porote pročitana te je napustio sud kao slobodan čovjek.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je izašao iz sudnice, novinar ga je upitao kako se osjeća, a on je samo kratko izgovorio riječ “Alhamdulillah”, što na arapskom znači “Hvala Bogu”. Onda je brzo otišao, ignorirajući novinara koji ga je pratio i postavljao mu pitanja. Izgleda da francuski nogometaš nije želio komunicirati s medijima, vjerojatno zbog nezadovoljstva tretmanom ovog slučaja u javnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!