NaslovnicaVijestiPonedjeljak 19.09.2016: Što odigrati na kladionici?

Ponedjeljak 19.09.2016: Što odigrati na kladionici?

Ponedjeljak 19.09.2016, što danas odigrati na kladionici? Nastavljamo sa našim prijedlozima i analizama za vaše listiće. Današnja ponuda nije baš tako bogata kao za vikend, ali izdvojili smo vam dva tipa koja ćemo naravno i mi uplatiti na naše listiće. Sretno svim igračima koji nas budu ispratili.

Ponedjeljak 19.09.2016

Alaves – Deportivo | Primera

Ne može se reći da se očekuje od posljednje utakmice u ovom kolu da bude atraktivna, ali i Alaves i Deportivo imaju solidan početak nove sezone, a smješteni su u gornjoj ljestvici tabele. Alaves je, naravno, veća ‘zvijezda’, ne toliko zbog rezultata, ali zbog svoje pobjede na Nou Campu protiv Barcelone. Oni su neporaženi u prva tri kola, dok Deportivo ima pobjedu, neriješenu i izgubljenu utakmicu, upravo u ovom poretku. Alaves je porazio Barcelonu nakon dva remija, u kojoj je jedan bio sa Atletico Madridom. Alaves i Deportivo su se posljednji put susreli prije nekoliko sezona u Segunda diviziji. Remizirali su na Vitoria-Gasteiz stadionu sa 1-1, dok je Deportivo dobio u La Coruni sa 2-1.

[su_euro_soccer_bonus]

Alaves je napravio najveću senzaciju na početku sezone, a to bi moglo biti najveće iznenađenje cijele sezone, ali to ne znači da oni tako mogu igrati zauvijek i već u ovoj utakmici bi Deportivo mogao pokvariti dobru atmosferu u svlačionici Alavesa barem remijem, ako ne odnesu sva tri boda kući.

TIP: Azijski hendikep +0.5 Deportivo

screenshot_21

UPLATI!

SL Benfica – SC Braga | Portugalska liga

Derbi kola u portugalskom prvenstvu, gdje će nastupiti ekipe koje su otvorile sezonu sa svojim međusobnim dvobojom u Superkupu, a Benfica je odnijela naslov nakon pobjede od 3-0. Nakon te utakmice, dva kluba su napravili identične rezultate; Tri pobjede i jedan neriješen rezultat u portugalskom prvenstvu, dok su europskim natjecanjima također remizirali po jedan meč kod kuće. Razlika je u tome što Benfica igra u Ligi prvaka, dok je Braga u Europa ligi, a oni su primili jedan gol manje u prvenstvu od Benfice, stoga su na drugoj, a Benfica na trećoj poziciji. Prošle sezone Benfica je pobijedila u međusobnom susretu u Lisabonu čak sa rezultatom od 5-1.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ako Benfica ne bude imala problema sa ozljedama u napadu, bili bi smo posve sigurni u pobjedu, ali sada se Braga može nadati da će napraviti iznenađenje, te će vjerovatno pokušati usporiti utakmicu i igrati na remi bez golova, što Benficini problemi sigurno neće pomoći u tome. Zato vjerujemo da ćemo na kraju vidjeti samo jedan ili dva gola.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_22

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!