NaslovnicaVijestiPonuda za srijedu: Što odigrati na kladionici?

Ponuda za srijedu: Što odigrati na kladionici?

Ponuda za srijedu je vrlo bogata, s obzirom da imamo u toku grupnu fazu Lige prvaka. Večeras imamo dvije vrlo zanimljive utakmice koje smo izabrali da vam predložimo za vaš kladioničarski listić. Ako ne znate što odigrati, ispod pročitajte analizu i naš prijedlog za okladu.

Ponuda za srijedu

Real Madrid – Sporting Lisbon | Liga prvaka

Real iz Madrida započinje svoju obranu naslova prvaka Europe protiv Sportinga, koji bi mogao biti vrlo neugodan, jer je Sporting vrlo dobra momčad i sigurno je da žele ostaviti dubok trag u ligi prvaka. Borussija Dortmund je također u ovoj skupini, tako da neće baš tako lako osvojiti mjesto koje će ih odvesti u osminu finala, čak i za tim kao što je Real Madrid će to biti poprilično teško ukoliko ne ostvari pobjedu u ovom meču. Obje momčadi su novu sezonu počele odlično, a Sporting kao trenutni viceprvak Portugala, napravio je maksimalne četiri pobjede, dok je viceprvak Španjolske slavio u sva tri kola La Lige. Uključujući kraj prošle sezone Real je ostvario 15 pobjeda u nizu, dok je Sporting u seriji od 13 trijumfa. Ova utakmica je zanimljiva, jer je prva zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, započeo svoju igračku karijeru u Sportingu. Njihov posljednji međusobni dvoboji su se igrali 2000. godine i tada je bilo 4-0 za Real Madrid.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Real Madrid je, naravno, veliki favorit u ovom dvoboju, ali čini se da njihov napad funkcionira puno bolje na početku sezone od njihove obrane. Sporting nije naivan suparnik i oni mogu biti vrlo opasni pa čak postići i nekoliko golova, kao što su to uradile i neke slabije ekipe kao što su Celta i Osasuna.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_15

UPLATI!

Bayer Leverkusen – CSKA Moskva | Liga prvaka

Ovo je vjerojatno najizjednačenija skupina u Ligi prvaka, s obzirom da su tu Monaco i Tottenham također. Zbog toga će svaki osvojeni bod biti važan, ali u ovom slučaju oni su posebno važni za Bayer, koji će igrati kod kuće. CSKA može biti donekle olakšan, ali oni su u vrlo dobro stanju i nisu osjetili gorčinu poraza u šest kola ruskog prvenstva, iako su bili domaćini pet puta. Bayer je počeo sa polovičnim učinkom i imaju dvije pobjede, jednu u Bundesligi, jednu u kupu. Do sada, ovi suparnici se nisu susreli u europskim natjecanjima.

[su_euro_soccer_bonus]

Bayer je favorit u ovom dvoboju, međutim CSKA bi mogla biti tvrd orah i njihova tranutna forma ima daje za pravo nadati se dobrom rezultatu. Bayer nije baš započeo sjajno ovu sezonu i imaju problema u svojoj igri, tako da bi to mogla biti neizvjesna utakmica sa malim brojem golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_16

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!