NaslovnicaVijestiPotvrđeno: Neville pravi velike promjene u Valenciji

Potvrđeno: Neville pravi velike promjene u Valenciji

Neville pravi velike promjene u Valenciji. Bivši branič Manchester Uniteda je predao je kapitensku traku napadaču Paco Alcaceru, ali tvrdi da je zadovoljan nastupima svog bivšeg kapitena. Menadžer Valencije Gary Neville je reagovao na slabe rezultate svoje ekipe tako što je zamijenio klubskog kapitena Dani Parejoa za ostatak sezone.

Neville pravi velike promjene u Valenciji

Neville nije pobijedio u posljednjih sedam utakmica u La Ligi – niz koji je spustio klub na 11 poziciju.

Nakon što je odigrao 1-1 protiv Las Palmasa u prvoj utakmici četvrt-finala Kupa kralja, bivši igrač Manchester Uniteda je otkrio da će nastupiti zamjena kapitena i umjesto Parejo-a će na to mjesto doći Paco Alcacer.

Međutim, menadžer Valencije je insistirao da se igrač složio sa njegovom odlukom i da to nije utjecalo na njegovu igru na terenu.

“Davanje kapitenske trake Alcaceru je nešto što sam već pričao sa Parejom posljednjih nekoliko dana,” rekao je novinarima.

“Nemam problema sa tim. Da imam problem da Parejom, on uopšte ne bi igrao.”

“Mi mislimo da je bolje kada on igra bez tereta u vođenju tima.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Nakon loših utakmica u kupu, Neville kreće u potragu za svojom prvom pobjedom u ligi u nedelju, kada njegova ekipa igra na gostovanju kod Deportivo La Corune.

Gary Alexander Neville rođen u Buryju, 18. februar 1975.) je bivši engleski nogometaš i reprezentativac. Neville je desni bek s najviše nastupa za reprezentaciju i 5 je godina bio kapetan Manchester Uniteda, jedinog kluba za kojeg je igrao.

Kako je cijelu karijeru proveo na Old Traffordu, Neville je jedan od rijetkih igrača koji su igrali samo za jedan klub u svojoj karijeri. U trenutku umirovljenja (2011.), Neville je bio igrač s drugim najdužim stažom u klubu, iza momčadskog kolege Ryana Giggsa.

Godine 1995. debitirao je za reprezentaciju te je tijekom 10 godina bio prvi izbor desnog beka kako u klubu tako i u reprezentaciji. U Manchesteru je igrao od 1993. do 2005. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!