NaslovnicaVijestiPoznati mogući nasljednici Luisa Enriquea na klupi Barcelone

Poznati mogući nasljednici Luisa Enriquea na klupi Barcelone

Iako je trener Barcelone, Luis Enrique, na jučerašnjoj press konferenciji priznao da je sva krivica na njemu za katastrofalan poraz protiv Paris Saint Germaina rezultatom 4-0, španjolski mediji su počeli sa špekulacijama tko će biti njegova zamjena.

Poznati mogući nasljednici Luisa Enriquea na klupi Barcelone

Bivši igrač velikog rivala Real Madrida Angel Di Maria je postigao dva gola, dok su Julian Draxler i Edinson Cavani također bili strijelci, a Barceloni prijeti ispadanje u osmini finala Lige prvaka po prvi put u posljednjih deset godina.

Neuobičajeno, Lionel Messi je izabran najlošijim pojedincem Blaugrane, koja bi uzvrat na Camp Nouu mogla dočekati pod vodstvom novog trenera.

Iako su nade za osvajanje šeste Lige prvaka gotove, i osvajanje La Lige neće biti nimalo lak zadatak, te katalonskom klubu preostaje nadati se da će Real Madrid ispuštati bodove do kraja sezone.

Ove sezone Barcelona bi se možda morala zadovoljiti sa samo jednim trofejom, Kupom Kralja, u kojem igraju finale protiv Alavesa.

Španjolski mediji pišu da ukoliko Luis Enrique ode, zamijeniti bi ga trebao trener Seville Jorge Sampaoli.

Argentinski stručnjak je bio jedan od vodećih kandidata za preuzimanje Chelseaja početkom sezone, ali taj posao je pripao Conteu. Međutim, 56-godišnjak je našao dobar posao u La Ligi, preuzeo je Sevillu prošlog ljeta od Unai Emeryja i za sada obavlja dobar posao.

Trenutno se njegov tim nalazi na trećem mjestu u ligi, nakon što su prošle sezone završili na sedmom, te u osmini finala Lige prvaka igra protiv engleskog prvaka Leicester Cityja.

Pored njega, još jedan kandidat za klupu Barce je i bivši igrač kluba, a trenutno trener Evertona Ronald Koeman.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!