NaslovnicaVijestiPredsjednik kluba potvrdio da vezni igrač ide u Inter

Predsjednik kluba potvrdio da vezni igrač ide u Inter

Predsjednik Pescare Daniele Sebastiani potvrdio je da je Inter poslao ponudu za veznjaka kluba Mamadoua Coulibalyja.

Mamadou Coulibaly blizu odlaska u Inter

18-godišnji Coulibaly je u klub stigao kao slobodan igrač u martu ove godine, a impresionirao je u devet utakmica, koliko ih je odigrao u Seriji A prošle sezone.

Mladi Senegalac se povezuje sa odlaskom u Inter, što je potvrdio i sam predsjednik Pescare, međutim s ozbirom da je igrač zadovoljan minutažom u trenutnom klubu, možda i nije spreman na odlazak ovog ljeta.

Sebastiani je rekao za Football Italiju: “Imamo dogovor sa Interom, samo ga moramo formalizovati.”

“Sastat ću se sa predstavnicima kluba sljedećeg tjedna i dogovoriti detalje transfera, kao što smo dogovorili i kod prodaje Gianluce Caprarija. Pescara će u slučaju da Inter proda igrača dobiti 50% zarade.”

“Uprkos tome što već postoji dogovor između klubova, igrač baš i nije za opciju odlaska u mladi tim Intera nakon što je osjetio kako je igrati u Seriji A.”

Talentirani Coulibaly je napustio svoju rodnu državu i stigao u Italiju, gdje je bio beskućnik neko razdoblje prije nego što je stigao na probu u Pescaru u martu ove godine.

Inter je imao razočaravajuću prošlu sezonu u kojoj je završio na sedmom mjestu u Seriji A, te neće igrati u europskim takmičenjima sljedeće sezone. U klub je stigao novi trener, Luciano Spalletti, koji je prošle sezone odveo Romu u Ligu prvaka osvojivši drugo mjesto, a već je počeo dovoditi i nova pojačanja.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!