NaslovnicaVijestiPrekinuo šutnju: Valbuena progovorio o seks skandalu

Prekinuo šutnju: Valbuena progovorio o seks skandalu

Valbuena progovorio o seks skandalu. Mathieu Valbuena rekao je da je njegov kolega iz reprezentacije, Karim Benzema indirektno tražio određenu sumu novca kako bi mu vratio snimku seksa Valbuene i njegove djevojke. Zvijezda Real Madrida, Benzema optužen je za ucjenjivanje Valbuene i cijela stvar je sada na sudu.

Valbuena progovorio o seks skandalu

“Potaknuti. To znači ‘moraš da platiš’ indirektno”, rekao je Volbuena.

“Nije bio agresivan kada je u pitanju sam razgovor. Nije konkretno pričao o novcu. Ali kada neko insistira da se vidim s nekim…”, rekao je za Le Monde.

S druge strane Benzemin advokat Sylvain Cormier oštro je demantovao bilo kakvu priču o ucjenjivanju: “Moj klijent nije imao udjela i opet ću reći to, u bilo kakvom ucjenjivanju”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Kakav će rasplet ova priča imati ostaje da saznamo na kraju suđenja.

Mathieu Valbuena (Bruges, 28. rujna 1984.) je francuski nogometaš i reprezentativac koji trenutno igra za Lyon u francuskoj ligi. Za reprezentaciju, Valbuena je debitirao 2010. godine te je igrao na dva svjetska i jednom europskom prvenstvu.

Valbuena je svoju karijeru kao profesionalni fudbaler započeo u Bordeauxu. Nakon dvije sezone se pridružio amaterskom klubu Langon-Castets u petoj ligi francuske. 2004 godine se pridružuje Libourne Saint-Seurinu u Nacionalnom Šampionatu, treća liga francuskog fudbala. 2005/06 sezone se pridružuje Marseille-u. Sa Marseille-om Valbuena igra u Ligi prvaka po prvi put. 2009/10 sezone je bio dio tima koji je osvojio ligu i kup.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!