NaslovnicaVijestiRaiola: Liga prvaka ubija nacionalna prvenstva

Raiola: Liga prvaka ubija nacionalna prvenstva

Najpoznatiji nogometni mendžer današnjice, Mino Raiola smatra da je natjecanje UEFA-e, Liga prvaka uništila nacionalna prvenstva, ali klubovi ne žele da napuste UEFA-u jer se boje. Raiola smatra da je nogometnu potrebna nekakva revolucija.

02_raiola-kgwb-1193x900quotidiano_inside_italy-web

“Rezultat bi u nogometu uvijek trebao biti iznenađenje. U suprotnom Leicester ne bi nikada bio prvak Engleske. Međutim, Liga prvaka ubija nacionalna prvenstva, a Savezi dozvoljavaju Uefi da to radi. Svi pričaju samo o Ligi prvaka, ali to uopće nije u redu jer u biti istia 4 ili 5 klubova ju osvajaju. Svi primjerice znaju da će ove godine do kraja otići Barcelona, Real Madrid ili Manchester City uz Juventus ili PSG koji su sposobni iznenaditi. Činjenica da svi znamo tko će ju više-manje osvojiti čini Ligu prvaka dosadnom”, rekao je Raiola pa nastavio:

“Mislim da nogometu treba nekakva revolucija. A da bi došlo do nje klubovi se moraju maknuti od Uefe. Međutim, boje se napustiti sustav. Zadovoljni su novem koji im da je Uefa, a ne znaju koliko zapravo ubijaju nacionalna prvenstva. Evo vam primjer: Može li jedna Bologna stremiti ka Ligi prvaka? Ne može i tako se stvara ogromna udaljenost između klubova, a Uefa drži monopol.”

Najveći menadžer, Mino Raiola otkrio je gdje je Zlatan Ibrahimović želio završiti karijeru, a komentarisao je transfere Marija Balotellija i Gonzala Higuaina koji su također njegovi klijenti. Podsjetimo, Higuain je prešao iz Napolija u Juventus za rekordan iznos od 90 milijuna eura.

“Ibrahimović mi je na oproštajnoj utakmici Cire Ferrare rekao da želi završiti karijeru u Napoliju. Neću vam reći je li me predsjednik Aurelio De Laurentiis zvao i pitao za Ibru, ali vam mogu otkriti da si niti jedan talijanski klub ne može priuštiti Zlatana. Ibra definitivno ima napuljski mentalitet”, otkrio je Raiola za Radio Crc pa se osvrnuo i na Balotellija:

“Nisam želio da više igra u Italiji, ali to je Mariju definitivno poseban grad. Njegova kći živi tamo, a navijači kluba su jedinstveni. Gonzalo Higuain? Prodao bi ga i za manje od 90 milijuna eura. Bio je to odličan posao Napolija. Prodati i onda zažaliti je uvijek bolje nego ne prodati i onda zažaliti.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!