Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Raiola: Liga prvaka ubija nacionalna prvenstva

Najpoznatiji nogometni mendžer današnjice, Mino Raiola smatra da je natjecanje UEFA-e, Liga prvaka uništila nacionalna prvenstva, ali klubovi ne žele da napuste UEFA-u jer se boje. Raiola smatra da je nogometnu potrebna nekakva revolucija.

02_raiola-kgwb-1193x900quotidiano_inside_italy-web

“Rezultat bi u nogometu uvijek trebao biti iznenađenje. U suprotnom Leicester ne bi nikada bio prvak Engleske. Međutim, Liga prvaka ubija nacionalna prvenstva, a Savezi dozvoljavaju Uefi da to radi. Svi pričaju samo o Ligi prvaka, ali to uopće nije u redu jer u biti istia 4 ili 5 klubova ju osvajaju. Svi primjerice znaju da će ove godine do kraja otići Barcelona, Real Madrid ili Manchester City uz Juventus ili PSG koji su sposobni iznenaditi. Činjenica da svi znamo tko će ju više-manje osvojiti čini Ligu prvaka dosadnom”, rekao je Raiola pa nastavio:

“Mislim da nogometu treba nekakva revolucija. A da bi došlo do nje klubovi se moraju maknuti od Uefe. Međutim, boje se napustiti sustav. Zadovoljni su novem koji im da je Uefa, a ne znaju koliko zapravo ubijaju nacionalna prvenstva. Evo vam primjer: Može li jedna Bologna stremiti ka Ligi prvaka? Ne može i tako se stvara ogromna udaljenost između klubova, a Uefa drži monopol.”

Najveći menadžer, Mino Raiola otkrio je gdje je Zlatan Ibrahimović želio završiti karijeru, a komentarisao je transfere Marija Balotellija i Gonzala Higuaina koji su također njegovi klijenti. Podsjetimo, Higuain je prešao iz Napolija u Juventus za rekordan iznos od 90 milijuna eura.

“Ibrahimović mi je na oproštajnoj utakmici Cire Ferrare rekao da želi završiti karijeru u Napoliju. Neću vam reći je li me predsjednik Aurelio De Laurentiis zvao i pitao za Ibru, ali vam mogu otkriti da si niti jedan talijanski klub ne može priuštiti Zlatana. Ibra definitivno ima napuljski mentalitet”, otkrio je Raiola za Radio Crc pa se osvrnuo i na Balotellija:

“Nisam želio da više igra u Italiji, ali to je Mariju definitivno poseban grad. Njegova kći živi tamo, a navijači kluba su jedinstveni. Gonzalo Higuain? Prodao bi ga i za manje od 90 milijuna eura. Bio je to odličan posao Napolija. Prodati i onda zažaliti je uvijek bolje nego ne prodati i onda zažaliti.

Oznake: