NaslovnicaVijestiRanieri otkrio tajnu Leicesterovog uspjeha!

Ranieri otkrio tajnu Leicesterovog uspjeha!

Najveće iznenađenje u svijetu fudbala ove sezone je ekipa Leicester Cityja. Lisice pružaju fantastične partije u engleskoj Premier ligi i samo pet utakmica ih dijeli od nevjerovatnog podviga i osvajanja titule prvaka.

Ranieri otkrio tajnu Leicesterovog uspjeha!

Leicester je već sada napravio senzacionalan uspjeh, je je obezbijedio igranje u najelitnijem svjetskom klupskom takmičenju sljedeće sezone, Ligi prvaka. Tim Claudija Ranierija trenutno ima velikih sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Tottenhamom i potrebno je da pobjede u tri od pet preostalih kola da bi osigurali titulu.

Italijanski stručnjak je u intervjuu za njemački list Kicker rekao da njegovi igrači i on uživaju u trenucima koje proživljavaju, ali je i otkrio zanimljiv način na koji motiviše svoje igrače.

“Obećao sam igračima da ću im svake nedjelje dati po dva slobodna dana, to je naš mali dogovor koji smo sklopili. Vjerujem im i tako će biti sve dok mi budu davali sve zauzvrat”, rekao je Ranieri.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ranieri je naglasio da je vrlo sretan u Leicesteru, da se osjeća kao kod kuće i da mu je velika želja da u fudbalsku penziju ode upravo kao trener Lisica.

“Presretan sam u Leicesteru i ne razmišljam o promjeni kluba. Mislim da će Leicester biti moja posljednja stanica u karijeri. Nadam se da će mi klub ponuditi duži ugovor, od šest do sedam godina i da ću poslije toga završiti karijeru”, istakao je Italijan.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!