NaslovnicaVijestiRat Ballotelija i legende Liverpoola na Twitteru

Rat Ballotelija i legende Liverpoola na Twitteru

Sa jedne strane Mario Balotelli i Mino Raiola, a sa druge Jürgen Klopp i Jamie Carragher.

Mario-Balotelli-Nice

Mario Balotelli možda počinje novu epizodu u Nici, ali ne zaboravlja na period u Liverpoolu.

Kontroverzni talijanski napadač je dres “Redsa” obukao u ljeto 2014. godine kada je u finišu prijelaznog roka stigao iz Milana kao zamjena za najboljeg napadača ovog kluba Luisa Suareza koji je otišao u Barcelonu.

Dovoljno je pogledati da je postigao jedan gol u Premier ligi i jasno je da nije opravdao očekivanja.

Sa Liverpoolom je imao ugovor na još dvije sezone, ali nakon neuspješne pozajmice u Milanu vratio se u Englesku i trenirao sa rezervama i čekao “da se netko javi”, da bi ga posljednjeg dana prijelaznog roka čelnici kluba sa Anfielda poklonili francuskoj Nici bez obeštećenja.

KLADI SE
Jedan od najpoznatijih menadžera na svijetu, a u isto vrijeme i Balotellijev agent, nije bio zadovoljan ovim tretmanom svog klijenta.


“I sami čelnici Liverpoola su priznali da su pogriješili kad su ga poslali da trenira s rezervama. Ne bih da sudim o Kloppu kao treneru, iako on za mene nije dobar trener, ali on nije razumio Balotellija kao osobu. Bio je primjeran, nije se žalio što trenira sam, pa nije dovoljno reći da Klopp nije bio u pravu nego da je bio pravo đubre “, kazao je ovaj menadžer za Gazzettu dello Sport .

Nakon svog agenta i sam “Super Mario” je ispalio “otrovne strelice”, ali ka bivšem nogometašu Jamieju Carragheru koji ga je prethodnih dana ismijavao na Twitteru i kazao da je Nica “preplatila Balotellija iako ga je dovela bez potrošenog centa”.

“Jamie Carragher… Katastrofalan igrač i sjajan hejter. Koga briga!”, Poručio je Balotelli.

Njih dvojica su zamalo bili i suigrači na Anfieldu, ali se engleski defanzivac penzionisao godinu dana prije Balotellijevog dolaska u Liverpool, a trenutno radi kao komentator na jednoj televiziji.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!