NaslovnicaVijestiREAL MADRID SPREMAN PLATITI 130 MILIJUNA EURA: Zvijezda Liverpoola stiže na Santiago...

REAL MADRID SPREMAN PLATITI 130 MILIJUNA EURA: Zvijezda Liverpoola stiže na Santiago Bernabeu!

Real Madrid je navodno spreman izdvojiti veliku svotu kako bi pokušao dovesti Mohamed Salaha iz Liverpoola u budućnosti.

REAL MADRID SPREMAN

Prema pisanju Don Balona, Real Madrid priprema veliku ponudu u iznosu od 130 milijuna eura kako bi pokušao uvjeriti Liverpoola da proda egipatskog internacionalca Salaha, s tim da je igrač spreman učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi sljedeće ljeto otišao sa Anfielda.

Salah je jedan od najboljih igrača na planeti od njegovog prelaska u Liverpool na ljeto 2017. godine, tako da je lako shvatiti zašto su Los Blancosi spremni toliko platiti kako bi ga doveli u svoje redove.

Bivši igrač Chelseaja i Rome pomogao je Liverpoolu da osvoji Eruospki superkup i Ligu prvaka za vrijeme svog boravka, a Egipćanin je također stvorio sjajno partnerstvo sa Maneom i Firminom tijekom svog boravka na Anfieldu.

Salah je bio u sjajnoj formi za Redse prošle sezone, jer je postigao impresivna 22 gola u Premierligi ukupno, zbog čega je podijelio Zlatnu kopačku sa Aubameyangom i Maneom.

I čini se da će Salahova sjajna forma sa Liverpoolom možda da mu donese transfer iz snova u Real Madrid ako je vjerovati ovim izvještajima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!