NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: Njih dvojica me podsjećaju na mene i Nemanju Vidića

Rio Ferdinand: Njih dvojica me podsjećaju na mene i Nemanju Vidića

Legendarni igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand izjavio je da ga defanzivni dvojac Juventusa Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini podsjećaju na njega i Nemanju Vidića iz vremena dok su obojica branili boje ‘Crvenih vragova’.

Ferdinand komentarisao defanzivni dvojac Juventusa

Ferdinand i Vidić su zajedno igrali od 2006. do 2014. godine pod vodstvom legendarnog Fergusona, te su osvojili mnoštvo titula u dresu kluba sa Old Trafforda.

United je u tom periodu osvojio čak pet naslova prvaka Premier lige, te Ligu prvaka u sezoni 2007/08.

Chiellini i Bonucci, zajedno sa trećim kolegom u obrani Andreom Barzaglijem, također dominiraju u Seriji A u posljednjih šest sezona.

“Stara dama” je na dobrom putu da osvoji i Ligu prvaka nakon prolaska u finale, gdje će igrati sa Real Madridom ili Atletico Madridom.

Ferdinand je za BT Sport rekao: “Partnerstvo između Bonuccija i Chiellinija me podsjeća na mene i Nemanju Vidića u Manchester Unitedu.”

“Jedan od njih je agresivniji, dok drugi češće ostaje nazad, tako da jedan drugog dopunjuju. Ne postoji udaljenost i prostor između njih, uvijek odlično procjenjuju opasnost. Djeluju jako dobro u defanzivi.”

Chiellini, kojeg Ferdinand smatra agresivnijim, imao je najviše uspješnih uklizavanja i ukradenih lopti od svih igrača Juventusa ove sezone u Ligi prvaka.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!