NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez zatržio od Leicester Cityja da odobre njegov transfer u Arsenal

Riyad Mahrez zatržio od Leicester Cityja da odobre njegov transfer u Arsenal

Jedan od najboljih nogometaša Leicestera, Riyad Mahrez zatražio je od kluba da mu dozvoli transfer u Arsenal, prenosi Daily Express.

Riyad Mahrez

Mahrez se već nekoliko mjeseci dovodi u vezu sa prelaskom u londonski tim, koji i dalje pokušava ga dovede, ali je Leicester odbio svaku ponudu.

Unatoč tome što je menadžer Leicestera Claudio Ranieri mnogo puta ponovio da ne želi da se odrekne Mahreza, Alžirac inzistira na tome da obuče dres Arsenala.

On je prošle godine proglašen za najboljeg igrača u izboru nogometaša Premiershipa, u kojoj je s 17 golova i 11 asistencija predvodio “lisice” do titule prvaka Engleske. Mahrezu ugovor ističe 2019. godine i sve je u rukama čelnika kluba.

Menadžer Leicestera Claudio Ranieri danas je potpisao novi četverogodišnji ugovor i ostat će među “lisicama” do 2020, priopćio je prvak Engleske. Talijanski stručnjak poslije senzacionalnog uspjeha nagrađen je duplom povišicom, pa će sada godišnje zarađivati 3,5 milijuna eura.

Njegov stari ugovor, potpisan prošlog ljeta, istekao bi za dvije godine.

“Oduvijek sam želio biti dio ovog kluba na duže staze. Leicester ima veliku energiju i vrlo sam sretan i ponosan što ću ga i dalje predvoditi”, rekao je Ranieri za klupski sajt.

Ranieri je Leicesteru donio prvu titulu prvaka Premiershipa, a ujedno to mu je i prva u trenerskoj karijeri. Ranije je vodio, između ostalih, Juventus, Inter, Chelseaja, Napoli, Romu, madridski Atletico i reprezentaciju Grčke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!