NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski otkrio tko mu je bio heroj u djetinjstvu

Robert Lewandowski otkrio tko mu je bio heroj u djetinjstvu

PITANJE – Koji je bivši igrač iz Premier lige postigao 228 golova u 337 nastupa za svoj klub te je tako postao najbolji strijelac te momčadi svih vremena?

OIR_resizer

Zna li itko?

Robert Lewandowski otkrio je kako je bivši napadač Arsenala Thierry Henry bio njegov heroj u djetinjstvu.

Lewandowski, koji je postigao 13 pogodaka za reprezentaciju Poljske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo ove godine, je želio u mlađim danima poći stopama Thierryja Henryja.

“Uvijek sam želio biti kao Henry, moj heroj iz djetinjstva. Njegova tehnika me oduvijek impresionirala”, rekao je za Telefoot.

“Osvajanje Eura? Možda je rano pričati o tome, ali naša momčad se ne boji nikoga. Bit će to sjajno prvenstvo. Nadam se da će Poljska biti iznenađenje”, dodao je.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!