NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku: Istina o meni, Jose Mourinhu i mom odlasku iz Chelseaja

Romelu Lukaku: Istina o meni, Jose Mourinhu i mom odlasku iz Chelseaja

Istina o meni, Jose Mourinhu i mom odlasku iz Chelseaja nije onakva kakvom su je mediji predstavili, rekao je najbolji napadač Evertona i Premier lige ove sezone. Evertonov napadač, Romelu Lukaku je insistirao da Jose Mourinho nije kriv za njegov odlazak iz Chelseaja.

Istina o meni, Jose Mourinhu i mom odlasku

Belgijski internacionalac je prešao u Evertoon u julu 2014. godine za 28 miliona funti. Njegov odlazak sa Stamford Bridge-a je propraćen velikim kritikama, pogotov zbog nevjerovatne forme 22-godišnjaka na Marseyside-u.

Ali nevjerovatni napadač je otkrio da on nije bio primoran od strane Mourinha da ode iz Chelseaja.

Za Times, Lukaku je rekao: “U vrijeme kada sam otišao, mislim da sam napravio pravu odluku za sebe.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ja sam taj koji je želio da ode. Klub nije htio da idem. Želio sam otići, jer sam htio napredovati.”

“Kad si mlad, potrebno je da dobijete mnogo više minutaže da se poboljšate. Tamo sam imao vrlo malu minutažu i to nije bilo dovoljno za mene.”

“Kada sam prvi put došao u Everton na posudbu, Jose Mourinho je bio prvi koji mi je čestitao i poželio sreću u novom klubu.”

“on je bio prvi koji me pozvao i poslao mi poruku. Bio je prvi koji me pozvao nakon što sam promašio penal protiv Bayerna.”

“Dakle, kad čujem sve te stvari o njemu, znam da je Chelsea napravio veliku grešku, morao sam vam to reći, jer je on jedan od najboljih na svijetu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!