NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio hoće li napustiti Real

Ronaldo otkrio hoće li napustiti Real

Ronaldo otkrio hoće li napustiti Real. Ove sezone je bilo mnogo špekulacija oko toga hoće li Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid ili ne. Karijera Portugalca u Reala je u posljednjih par mjeseca bila veoma upitna. Kako god bilo, Cristanu Ronaldu ugovor ističe 2018. godine sa Kraljevskim Klubom.

Ronaldo otkrio

Cristano je rekao da je veoma sretan na Santiago Bernabeu i da je momčad Reala velika porodica. “Napuštam Real? To su špekulacije. Svake godine, ista stvar”, reako je 30-godišnji Ronaldo pa nastavio: “Miran i sretan sam, osjećam se veoma dobro sa Realom imam još dvije godine ugovora i ispunit ću ga. Pričao sam sa puno ljudi. Kada su ljudi prema meni dobri, prema njima sam još bolji.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Šta se desilo kada sam pričao sa Blancom? Ništa posebno, rekao sam mu da bi volio raditi s njim i da ga smatram velikim stručnjakom. Benitez radi odličan posao, adaptirao se veoma dobro i moramo mu dati vremena. Imamo pet pobjeda u nizu i svaki dan napredujemo.”

“Normalno je da kritikuju Rafu. U ovom klubu kada nešto ne ide dobro, navijači kritikuju. Benitezu se mora dati vremena.” Real Madrid je jučer savladao Malmo u okviru Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo je zabio četri gola.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!