NaslovnicaVijestiSanchez će otići ako se ne ispune njegova dva uslova

Sanchez će otići ako se ne ispune njegova dva uslova

Sanchez će otići ako se ne ispune njegova dva uslova. Alexis Sanchezov značaj u Arsenalu istaknuo je njegov kasni gol protiv PSG-a u utorak navečer u Ligi prvaka.

Sanchez će otići

U utakmici gdje je Topnicima bio potreban trenutak magije da izjednači rezultat, Čileanac je napravio taj trenutak i postigao taj neophodni gol za Arsenal.

Sanchezova sposobnost stvoriti nešto iz ničega je ta koja ga čini tako posebnim i neophodnim za Arsenal.

Arsene Wenger je sigurno svjestan te činjenice i to baš toliko da očajnički želi vezati Alexisa novim ugovorom.

Sanchezu trenutni ugovor istječe za manje od dvije godine, a Arsenal mora djelovati brzo kako bi osigurao njegovu budućnost na Emiratesu.

Čileanac je navodno zainteresovan za novi ugovor – ali pod dva uvjeta.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema Mirroru, Sanchez ne samo da želi povišicu na svoju sadašnju plaću od 130.000 funti tjedno, već želi i otkupnu klauzulu u ugovoru.

Dok je prvi uvjet potpuno razumljiv, drugi će možda iznenaditi neke navijače Arsenala.

Očigledno, Sanchez želi imati otvoren put za ‘bijeg’ u slučaju da želi napustiti Arsenal, ili ako mu netko ponudi bolji ugovor.

Njegovi uslovi neće doći kao iznenađenje za baš sve navijače, s obzirom kako je Wenger navodno teško izlazio na kraj sa 27-godišnjakom prošle sezone.

Sanchez ima tendenciju da zakuha stvari kada ne igra, čak i kada mu je bio potreban odmor nakon reprezentativne pauze.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!