NaslovnicaVijestiSanti Cazorla priznao kako su mu zamalo amputirali stopalo

Santi Cazorla priznao kako su mu zamalo amputirali stopalo

Zvijezda Arsenala Santi Cazorla danas je otkrio detalje o vrlo teškoj povredi, zbog koje izbiva sa terena više od godinu dana.

Santi Cazorla priznao kako su mu zamalo amputirali stopalo

U intervjuu za španjolsku Marcu, 32-godišnji veznjak, koji bi se uskoro trebao vratiti na teren, priznao je kako su mu doktori jednom prilikom rekli da bi mogao ostati bez stopala.

Cazorla je pretrpio povredu Ahilove tetive desne noge prošle sezone, i od tada je imao čak osam operacija. Međutim, priznaje kako je dobio infekciju koja je mogla rezultirati amputacijom stopala.

“Problem je bio u tome što rana nije zarasla i pojavila se infekcija.”

Nakon što doktori u Engleskoj nisu uspjeli pronaći rješenje tog problema, španjolski reprezentativac je odputovao u Španjolsku kod doktora Mikela Sancheza koji mu je rekao kako se nikad nije susreo s nečim sličnim.

[su_no1forfootball]

“Vidio je da imam ogromnu infekciju, oštećenje kosti i Ahilove tetive, te rekao da mogu biti zadovoljan ako budem mogao ponovo šetati sa djecom u vrtu”, rekao je Cazorla.

On je dodao da nije bio podvrgnut liječenju te infekcije na vrijeme, riskirao bi gubitak desnog stopala. Ipak, sve se završilo dobro i na teren bi se mogao vratiti početkom sljedeće godine, a trenutno radi na oporavku u svom rodnom gradu Salamanci.

Trener Arsenala Arsene Wenger je nedavno izjavio kako nestrpljivo čeka na njegov povratak.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!