NaslovnicaVijestiSergio Ramos: Naša sudbina je u Barceloninim rukama

Sergio Ramos: Naša sudbina je u Barceloninim rukama

Naša sudbina je u Barceloninim rukama, riječi su braniča Reala. Španac je priznao da im je potrebno da se njihovi rivali okliznu u utrci za naslov prvaka kako bi ih oni stigli, ali tvrdi da još ništa nije izgubljeno.

Naša sudbina je u Barceloninim rukama

Branič Real Madrida, Sergio Ramos je priznao da se Barcelona nalazi u vrlo dobroj poziciji u utrci za titulu La Lige, ali odbija da odustane i vjeruje da se još nešto može uraditi.

Klub sa Santiago Bernabeua je pao sedam bodova iza Katalonaca, dok je Barcelona pobijedila Sporting Gijon u srijedu sa 3-1, a drugoplasirani Atletico Madrid također zaostaje za šest, jedan više od Reala.

Sergio Ramos je naglasio da još uvijek ima 14 utakmica da se igra i pozvao je svoje igrače da nastave igrati dobro i da budu spremni kada se njihovi rivali okliznu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Trka za naslov još nije završena. Ima još dosta utakmica ispred nas”, rekao je Ramos novinarima.

“Ali istina je da sve ovisi o rezultatima Barcelone. Mi još uvijek imamo nadu da možemo osvojiti prvenstvo.”

“Moramo ostati fokusirani i osigurati da ne bi prosuli više bodova i tako olakšali Barceloni.”

“Atletico Madrid je očigledno još uvijek ispred nas u ovoj utrci za titulu, ali spremni smo da čekamo kada će se oni okliznuti također.”

Madrid se vraća u akciju La Lige u nedelju, kada putuju u Malagu.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!